ΠΕΡΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Διατροφικές προδιαγραφές

Το πάθος μας για την απόλαυση και τα πραγματικά υψηλής ποιότητας υλικά μπορείτε να γευτείτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε κάθε προϊόν με την υπογραφή ΤΟTTIS.
Βρίσκεται στην επιλογή φυτικού λαδιού για τα σνακ και τα πατατάκια μας, στο εκλεκτό καλαμποκάλευρο, σιτάλευρο, ριζάλευρο ή το πραγματικό τυρί cheddar που μπαίνει στη συνταγή των πρώτων, αλλά και στις ανώτερες ποικιλίες πατάτες που κάνουν ανάρπαστα τα δεύτερα. Βρίσκεται σε κάθε τραγανή μπουκιά γκοφρέτας που έχει επικάλυψη από εξαιρετική σοκολάτα γάλακτος ή σοκολάτα υγείας. Θα το ανακαλύψετε σε κάθε αφράτο κρουασάν που παρασκευάζουμε με προσθήκη παραδοσιακού προζυμιού, με νωπό παστεριωμένο αβγό, και όχι σε σκόνη, και στην πλούσια γέμισή του με πραγματική κρέμα με κακάο ή με αυθεντική πραλίνα φουντουκιού.
Παράλληλα, η αφοσίωσή μας στις αρχές της σωστής διατροφής και την υγεία των καταναλωτών μας αποδεικνύεται μέσα από μια σειρά δεσμεύσεων που ακολουθούμε απαρέγκλιτα στην παραγωγή μας:
• Δεν χρησιμοποιούμε μεταλλαγμένα συστατικά.
• Δεν χρησιμοποιούμε τεχνητές χρωστικές ουσίες.
• Δεν χρησιμοποιούμε συντηρητικά, με εξαίρεση την ελάχιστη ποσότητα συντηρητικών ουσιών που απαιτείται στην παρασκευή των κρουασάν.
• Δεν χρησιμοποιούμε συντηρητικά, τεχνητά πηκτικά μέσα και χρωστικές ουσίες στις κρέμες και τις πραλίνες των κρουασάν.
• Χρησιμοποιούμε μόνο εκλεκτές ποικιλίες αλευριού στην παραγωγή των bread chips. Όπως, για παράδειγμα, τον διεθνώς πατενταρισμένο τύπο αλευριού Kornspitz®, ένα πολύσπορο αλεύρι υψηλής διατροφικής αξίας που χρησιμοποιείται στην παραγωγή της οικογένειας προϊόντων TOTTIS Kornspitz®.